Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-08@15:01:36 GMT

کلاهبرداران چگونه از تبلیغ رمزارزها سوءاستفاده می‌کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۱۳۶۷

کلاهبرداران چگونه از تبلیغ رمزارزها سوءاستفاده می‌کنند؟

ایتنا - به اعتقاد کارشناسان ارزهای دیجیتال با توجه به ماهیتی که دارند و از آنجایی که برخی ارزها تحت کنترل دولت‌ها نیست و بیشتر ارزها هم در کنترل دولت‌های خارجی هستند که در ایران هیچگونه نظارتی بر آنها وجود ندارد، احتمال کلاهبرداری بیشتری را فراهم می‌کنند.
تبلیغ فروش رمزارزها با قیمتی کمتر از بازار در شبکه‌های اجتماعی این روزها و در شرایطی که بازار ارزهای دیجیتال و بیت‌کوین داغ شده، از سوی مجرمان سایبری باهدف سوء‌استفاده از شهروندان صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، بازار رمزارزها این روزها بسیار داغ شده و به نظر می‌رسد بخشی از سرمایه‌ مردم در ایران هم به سمت ارزهای دیجیتالی رفته است. البته موضوع استخراج بیت‌کوین پیش از این هم مطرح بود، اما اکنون خرید و فروش این رمزارز به‌عنوان روشی برای سرمایه‌گذاری باب شده و این موضوع واکنش مسوولان را هم به دنبال داشته است که معتقدند رمزارزها بازار پرنوسانی دارند و نه تنها تضمینی برای ادامه روند صعودی آنها نیست، بلکه منجر به خروج ارز از کشور می‌شوند.

این روزها بیشتر مردم با بازارهای مالی از جمله بازار بورس، بورس کالا و ارزهای دیجیتال آشنا هستند. به اعتقاد کارشناسان از سوی دیگر ارزهای دیجیتال با توجه به ماهیتی که دارند و از آنجایی که برخی ارزها تحت کنترل دولت‌ها نیست و بیشتر ارزها هم در کنترل دولت‌های خارجی هستند که در ایران هیچگونه نظارتی بر آنها وجود ندارد، احتمال کلاهبرداری بیشتری را فراهم می‌کنند. این روزها که قیمت بیت‌کوین هم افزایش یافته، بازار را برای کلاهبرداری گرمتر کرده است.

در این شرایط، در فضای مجازی و به‌خصوص کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی شاهد تبلیغ فروش ارز با قیمت کمتر هستیم و مجرمان سایبری در این ترفند، با تبلیغ ارز به قیمت کمتر از بازار به دنبال کلاه‌برداری هستند. احتمال گرفتار شدن در دام فیشینگ،‌ یکی از موارد مجرمانه در معاملات ارزی در بستر فضای مجازی است.

مجرمان سایبری با تبلیغات فراوان ارز ارزان در کانال‌ها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی شهروندان را ترغیب به واریز بیعانه یا وجه برای خرید ارز می‌کنند و پس از دریافت بیعانه یا وجه، دیگر پاسخگوی مشتری نخواهند بود. در این شرایط همچنین احتمال فروش ارزهای تقلبی دور از انتظار نیست و ‌تنها در این خرید سرمایه شهروندان به سرقت رفته، بلکه به همراه داشتن این ارزهای تقلبی خصوصاً در کشور دیگر می‌تواند برای آن‌ها دردسرآفرین باشد.

هجوم مردم به یک کالا و خدمت، منجر به بالا رفتن قیمت و کلاهبرداری می‌شود. کلاهبرداران در شبکه‌های اجتماعی و کانال‌ها اعلام می‌کنند که بیت‌کوین شما را با قیمت بالاتری خریداری می‌کنند و یا با قیمت پایین‌تر می‌فروشند؛ در هر دو حالت احتمال کلاهبرداری به‌شدت زیاد است. بسیاری از افراد، فریب این کلاهبرداری‌ها را می‌خورند و پول را انتقال می‌دهند، اما ارزی دریافت نمی‌کنند و کلاهبردار هم این پول را با روش‌های مختلف از سیستم مالی کشور خارج می‌کند.

بنابراین از سوی کارشناسان توصیه می‌شود کاربران در مواجهه با تبلیغات صفحات اجتماعی و صرافی‌هایی که هزینه‌هایی پایین‌تر از هزینه‌های موجود در سایت‌های معتبر ارائه می‌کنند، فریب این قیمت‌های پایین را نخورند و همچنین هنگام فرآیند خرید و فروش هم، موارد احتیاطی لازم را رعایت کنند تا متضرر نشوند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رمزارز ارز مجازی کلاهبرداری فیشینگ شبکه های اجتماعی ارزهای دیجیتال کنترل دولت ها بیت کوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۱۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور

پلتفرم شیپور یکی از شناخته‌شده‌ترین پلتفرم‌های ایرانی در زمینه نیازمندی‌ها است. اپلیکیشن شیپور در طول ۱۰ سال فعالیت خود، بیشتر از ۳۵ میلیون بار نصب شده است و توانسته است در حوزه‌های مختلف مانند املاک، خودرو، استخدام و ... خدمات باکیفیتی به کاربران خود ارائه دهد.

 هرچند که تا پیش از این، شیپور انتخابی عالی برای تبلیغات کسب‌وکارهای کوچک و متوسط بود، با این همکاری استراتژیک با تپسل، قدرت این پلتفرم در تبلیغات به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت و این امکان فراهم شده است که هر کسب‌وکاری، بدون توجه به اندازه و مقیاس، روی این پلتفرم تبلیغ کند.

سبحان فروغی، مدیرعامل تپسل در رابطه با این همکاری و مزایای آن برای تبلیغ‌دهندگان می‌گوید: «واقعیت انکار نشدنی صنعت تبلیغات، کمتر شدن فاصله‌ فرصت‌های خرج‌کرد تبلیغات دیجیتال به نسبت تبلیغات آفلاین است. کسب‌وکارهایی نظیر شیپور می‌توانند در کنار دیجیتالی و قابل رصد بودن لحظه‌ای، نقش و جایگاه آگاهی از برند و مشروعیت‌بخشی را مشابه با تبلیغات آفلاین برای تبلیغ‌دهندگان فراهم کنند.»

حمیدرضا پاکروان، مدیرعامل شیپور نیز این همکاری را گامی مهم در جهت توسعه تبلیغات برندها در فضای آنلاین دانست. 

در شش ماه گذشته، آژانس تبلیغات دیجیتال تپسل، با هدف فراهم کردن دسترسی بالا به ناشران بزرگ و باکیفیت ایرانی برای تبلیغ‌دهندگان خود، از انعقاد قرارداد همکاری با رسانه‌های بزرگی مانند اسنپ کلاب، اپلیکیشن آخرین خبر، مجموعه رسانه‌های گروه خبری دنیای اقتصاد و ... خبر داده است.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • قیمت روز ارزهای مبادله ای/ دلار ثابت ماند
  • تبلیغ وام‌های کم بهره و فوری، شیوه جدید کلاهبرداران
  • هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۹ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها؛ قیمت بیت‌کوین صعودی شد؟
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر قیمت‌های ارز دیجیتال
  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور
  • جدیدترین قیمت رمزارزها: ۱۷ ارديبهشت
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!