Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل اقتصادی گفت: دولت یک درصد از بودجه را برای تبلیغات عملکرد نداشته اش در صدا و سیما مصوب کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالمجید شیخی کارشناس مسائل اقتصادی در گفتگو با خبرنگار مرآت، در خصوص ارزیابی تحقق "رونق تولید" در کشور، گفت: آنچه که از دست دستگاه قوه مجریه برای رونق تولید برمی آمد، انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به نابسامانی ها، اختلالات و عدم تعادل در نظامقیمت ها و بازار، اظهار کرد: این نواقص بازار با توجه به محدودیت‌ها و قیودی که بیگانگان بر ما مستولی کردند، بدون دخالت باانگیزه و دلسوزانه یک دولت مقتدر و تنظیم کننده بازار برطرف نمی شود.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه امروزه هیچ کس اعتقادی به کارکردهای خودبه خود اقتصاد بازار ندارد و دولت باید آن را سامان دهد، افزود: دولتی که باید اقتصاد بازار را سامان دهد باید دولتی مقتدر و دلسوز باشد و اعتقاد به توانمندی داخلی داشته باشد ولی فعلی چنین نیست.

شیخی اضافه کرد: دولت فعلی و مشخصا باند اصلاح طلب و آنهایی که دم از تدبیر و امید واهی می زنند، درواقع به سفره غرب و اقتصاد دانان لیبرالیسم فرومایه‌ای که افکار غربی دارند، دل بسته اند و اعتقادی به خودکفایی و رونق تولید داخلی ندارند.

وی تصریج کرد: هر کجا دولت در حد مختصری  در زمینه رونق تولید عمل کرده نشان داده شده که اگر به استعدادهای داخلی اتکا کنند، نتیجه بخش است.  

وی عدم اعتقاد دولت به خوداتکایی را دلیل عدم جهش در تولید داخلی در 6 سال اخیر دانست و گفت: هر فعالیتی هم در این زمینه شده در چهارچوب فعالیت های عادی و روزمره ای بوده که دولت به ازای آن منابع ملی را هزینه کرده است.

این کارشناس اقتصادی تاکید کرد: اگر دولت به شعارهای بسیار مدبرانه هر ساله‌ای که امام خامنه‌ای با استدلال ارائه می‌کردند، توجه داشت، قطعا یک جهشی در تولید داخلی اتفاق می افتاد.

شیخی با بیان اینکه دولت 6 سال همه چیز را به برجام گرده زده است، تصریح کرد: اینها هنوز هم منتظر اتفاقی هستند تا ثابت کنند که برجام نتیجه می دهد و از طرفی هم خودشان را به آب و آتش می زنند تا کسی از برجام انتقاد نکند.

وی با اشاره به اینکه دولت تبلیغات را جوری سامان می دهد که گندزایی خودشان را پوشش دهند، اظهار کرد: بنا بر اطلاعی که از منبع موثقی به دست آوردم اخیراً هم دولت در جلسه‌ای محرمانه یک درصد از بودجه را مصوب کرد تا به صداوسیما بدهد تا رسانه ملی نیز به گونه ای برای دولت تبلیغ کنند که آبروی ریخته شده‌شان را برگردانند.

این کارشناس اقتصادی به صداوسیما هشدار داد: مواظب باشید با مصوبه چنین بودجه‌ای، باعث نشوید که به اشاعه دروغ‌هایی که دولت برای پاک کردن پرونده سیاه و چرکین خود دارد دنبال می‌کند، بپردازید.  

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۱۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم

وزیر نفت گفت: وزارت نفت تاکنون هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده است.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی ظهر امروز (چهارشنبه، ۱۹ اردیبهشت) در حاشیه بازدید از بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال در این دوره از نمایشگاه هم‌زمان با رونمایی از توانمندی‌های شرکت‌های داخلی، از دستاوردهای بزرگ دولت سیزدهم در دو سال و نیم اخیر نیز پرده‌برداری می‌شود، اظهار کرد: همکاران من در وزارت نفت امسال از همه سالن‌های این نمایشگاه بازدید و نیازهای خدماتی و تجهیزاتی صنعت نفت را به سمع و نظر شرکت‌های داخلی توانمند خواهند رساند.

وی تصریح کرد: وزارت نفت اکنون در مقابل خود ۱۳۰ میلیارد دلار پروژه نیمه‌تمام (۳۰۰ پروژه) و جدید (۱۰۰ پروژه) دارد، ازاین‌رو این اطمینان را به شرکت‌ها و سازندگان داخلی می‌دهیم، همان‌طور که تاکنون از ظرفیت آن‌ها بهره برده‌ایم، از این پس نیز به این روال ادامه دهیم.

وزیر نفت ادامه داد: وزارت نفت با اتکا به شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، برنامه‌های افزایش تولید نفت، گاز و فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی را در دستور کار خود داشته است و هزار قرارداد با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان به ارزش یک میلیارد دلار امضا کرده‌ است.

اوجی با بیان اینکه وزارت نفت در سال ۱۴۰۲ در موضوع ساخت کالا برای بار اول در میان دستگاه‌های اجرایی کشور مقام نخست را کسب کرد، گفت: پارسال از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت که در داخل تولید می‌شد، جلوگیری کردیم.‌

وی خطاب به سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی صنعت نفت اظهار کرد: هیچ محدودیتی برای شما در این صنعت وجود ندارد؛ الحمدالله اواخر سال ۱۴۰۲ وزارت نفت ۲۰ میلیارد دلار در طرح ملی فشارافزایی میدان گازی پارس جنوبی، ۱۳ میلیارد دلار در توسعه میدان‌های نفتی و ۶ میلیارد دلار با شرکت‌های پتروشیمی برای توسعه ۱۶ مخزن گازی با اتکا به توان داخلی قرارداد امضا کرد.

دیگر خبرها

  • ثبات ارزی به پیش‌بینی‌پذیر بودن اقتصاد کمک می‌کند
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد با ۶۷۰ دانش‌بنیان از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم
  • جذب ۵۴۰ میلیون دلار سرمایه ارزی در استان هرمزگان
  • ناوبری هوایی ایمن، کارآمد و اقتصادی پروازهای داخلی و خارجی
  • سرکشی اقتصاد!
  • ضرورت توجه به اقتصاد دانش‌بنیان برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • تحقق شعار سال منوط به احیای اصول اقتصادی قانون اساسی است
  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است