Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت گیلان گفت: کیفیت و قیمت مناسب؛ اثر بخش ترین تبلیغ حمایت از کالای ایرانی است.

به گزارش ایلنا از رشت، فرهاد دلق پوش با بیان اینکه آحاد مردم در جهت حمایت از کالای ایرانی تکلیف ملی و شرعی دارند، گفت: تکلیف ما بعنوان متولیان عرصه تولید و تجارت برای تحقق شعار سال، مضاعف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: برای جذب سهم بیشتر محصولات داخلی در بازار کشور بایستی قبل از هر چیزی برای کیفیت و ارتقاء روز افزون آن متناسب با ذائقه و نیاز مصرف کنندگان تمهیدات ویژه‌ای اتخاذ شود .

وی با بیان اینکه کیفیت می تواند در کنار کاهش قیمت تمام شده کالا عامل مهمی برای رقابت در کسب سهم بازار باشد، اضافه کرد: تولید کنندگان و صنعتگران باید توجه جدی برای تصرف بازار داشته باشند و با فرهنگ سازی بیشتر نیز کالای ایرانی هویت بیشتری خواهد یافت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان تغییرات اساسی در بسته بندی محصولات و اصول بازار یابی و خدمات پس از فروش ، اعتماد سازی بیش از پیش و تبلیغات فزاینده در فضای مجازی و رسانه های پر نفوذ و همزمان اعتلای کیفیت را از اهم اقداماتی دانست که می تواند در جذب سهم بیشتر تولیدات داخلی در بازار تاثیر گذار باشد.

وی خاطرنشان کرد: باید با نگاه و رویکرد جهانی تولید کنیم تا بتوانیم در کسب بازار داخلی سهم ویژه ای داشته و با رصد بازار خارجی در حوزه صادرات هم توفیق داشته باشیم.

وی فرهنگ سازی در جهت ایجاد فضای عمومی برای مصرف کالای داخلی را نیز از موارد اثر بخش در حمایت از تولید داخلی ذکر و بیان کرد: برای افزایش رقابت بین تولید کنندگان داخلی یکی از ضرورت های اصلی، ایجاد فرهنگ استفاده از کالای ایرانی است که لازمه آن توجه مسئولان و تولیدکنندگان به این اصل است.

دلق پوش همچنین برخورد قاطع با قاچاق کالا را برای ثبات بازار داخلی مهم ارزیابی و تصریح کرد: ترویج مصرف کالای داخلی مهمترین ساز و کار در مبارزه قاطع با قاچاق کالا است که تلاش همگانی مسئولان امر را می طلبد.

رئیس سازمان صنعت، معدن وتجارت گیلان کنترل واردات و افزایش مشوق های صادراتی در راستای استفاده از کالای ایرانی و جهت حمایت از تولید کشور دانست و گفت: این موضوع نیز به عنوان یکی از ارکان اصلی اقتصادی باید در حوزه تولید و تجارت لحاظ شود.

وی تاکید کرد: اقتصاد کشور با توسعه استفاده از کالای داخلی، احیاء و پویا می‌شود و قطعا دنبال مصرف کالای داخلی، اشتغال و سرمایه گذاری نیز افزایش پیدا می کند.

دلق پوش تصریح کرد: با توجه به نامگذاری سال 97 و عنایت رهبر انقلاب به بخش تولید داخلی شایسته است صنعتگران، تولید کنندگان و معدن‌کاران از فرصت‌های ایجاد شده نهایت بهره را ببرند و استراتژی نفوذ در بازار داخلی را به نحو علمی و حرفه‌ای دنبال کنند.

وی گفت: تداوم برگزاری جلسات کارگروه رفع موانع تولید و کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی، تشکیل شورای عالی معادن برای نخستین بار در استان برای تسریع در روند واگذاری و بهره برداری مواد معدنی در پروژه های عمرانی استان و ایجاد تیم ویژه برای توانمندسازی صادراتی در قالب ایجاد شرکت مدیریت صادرات با توجه به ظرفیت های مرزی استان از جمله برنامه های استان در حمایت از تولید در سال‌جاری است. دو هزار و 600 واحد تولیدی با 35 شهرک و ناحیه صنعتی و یک شهر صنعتی در استان وجود دارد که براساس مجوزهای تاسیس و پروانه های بهره برداری برای 83 هزار نفر اشتغالزایی کرده است .

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 اقتصاد کشور تبلیغات خدمات پس از فروش رئیس سازمان صنعت معدن سازمان صنعت معدن و تجارت موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی ارز دیجیتال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۵۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد

یک تولیدکننده سیمان اعلام کرد: ارزان فروشی سیمان صادراتی باعث شد بعد از عراق، کشور امارات عربی متحده نیز واردات سیمان و کلینکر از ایران را به استناد قوانین ضد دامپینگ با گذاشتن تعرفه گمرکی ۶۷ درصدی عملاً ممنوع نماید. - اخبار اقتصادی -

ابراهیم غلام زاده در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه متأسفانه با سیاست گذاری های اشتباه در بازار صادراتی عراق باعث از دست رفتن این بازار بزرگ شده‌ایم، گفت: در حال حاضر علاوه بر کشور امارات ، سایر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس همچون کویت و عمان نیز در صدد اعمال محدودیت به استناد قوانین ضد دامپینگ هستند.

وی افزود: به دلیل تفاوت قیمت سیمان داخلی و قیمت های جهانی سیمان که یک اختلاف حدوداً 50 درصدی دارند، واسطه‌ها سیمان را به قیمت داخلی خرید کرده و با کارت‌های بازرگانی یکبار مصرف صادر می‌نمایند  و این باعث آسیب به بازارهای صادراتی سیمان ایران شده است.

این تولیدکننده سیمان تصریح کرد: پیش از این صادرات سیمان صرفاً توسط کارخانجات سیمان مجاز بود که همین باعث کنترل بهتر بازارهای صادراتی می شد اما متاسفانه در یکی دو سال اخیر این ممنوعیت برداشته شده و در حال حاضر هر شخصی می تواند بهر قیمتی صادرات سیمان و کلینکر انجام دهد و به قیمت داخلی خرید نموده و صادر نماید.

به گفته وی، عمده ارزان فروشی صادراتی متأسفانه توسط کارخانجات دولتی و شبه دولتی اتفاق می افتد.

غلام زاده اضافه کرد: در حال حاضر وزارت صنعت معدن تجارت باید با ورود به موضوع قیمت سیمان و کلینکر صادراتی مانع از دست رفتن بازارهای صادراتی کشور شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ ارزان‌ترین سواری داخلی چند؟
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • سانحه جنجالی برای X۵۵؛ کاهش کیفیت و گرانی خودروهای تولید داخل‌ + فیلم
  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • بهترین سایت تبلیغات کسب و کار (لیست کامل سایت‌های زودبازده داخلی و خارجی)
  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت +جدول