Web Analytics Made Easy - Statcounter

بعید است مجلس دهم در زمینه قراردادهای نفتی حرکتی انجام دهد، اگر چه برخی از نمایندگان مجلس با طرح لایحه سه فوریتی می خواستند به این موضوع ورود کنند اما در نهایت دیدیم که عده ای از نمایندگان با لابی و رایزنی دولتی ها این موضوع را پس گرفتند لذا بعید می دانم این مجلس در حدی باشد که بخواهد جلوی این قضایا را بگیرد و امیدی به این مجلس نیست چرا که اگر می خواست اقدامی انجام دهد تا الان انجام داده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اختصاصی قدس آنلاین- محمد علی خطیبی نماینده سابق ایران در اوپک و تحلیلگر بازار نفت درباره وضعیت قراردادهای نفتی موسوم به IPC به خبرنگار قدس آنلاین گفت: آقایان دولتی می گویند حدود ۲۰۰ میلیارد دلار قرارداد در این راستا آماده شده و یکی پس از دیگری با شرکت های مختلف منعقد خواهد شد که از جمله آن ها قراردادهای یادآوران، آزادگان و... است. وی در این باره اظهار داشت: از آن جا که ما تا کنون تجربه قراردادهای IPC را نداشتیم و عمده قراردادهای ما در گذشته به صورت متفاوتی بوده لذا عملکرد ما در این نوع قراردادها هنوز مشخص نیست.

برای مقابله با قراردادهای نفتی، امیدی به مجلس دهم نیست

خطیبی درباره واکنش مجلس به این قراردادها خاطرنشان کرد: بعید است مجلس در این زمینه حرکتی انجام دهد، اگر چه برخی از نمایندگان مجلس با طرح لایحه سه فوریتی می خواستند به این موضوع ورود کنند اما در نهایت دیدیم که عده ای از نمایندگان با لابی و رایزنی دولتی ها این موضوع را پس گرفتند لذا بعید می دانم این مجلس در حدی باشد که بخواهد جلوی این قضایا را بگیرد و امیدی به این مجلس نیست چرا که اگر می خواست اقدامی انجام دهد تا الان انجام داده بود. نماینده سابق ایران در اوپک تصریح کرد: اگر چه انصافا برخی از نمایندگان در این زمینه تلاش های زیادی داشتند اما این نمایندگان قاطبه نمایندگان نبوده و متاسفانه اکثر نمایندگان خیلی به این قضایا ورود نمی کنند و به دولت اعتماد کرده و لوایح دولت را تصویب می کنند.

بازار نفت به تصمیمات مکمل نیاز دارد

این تحلیلگر بازار نفت درباره آینده بازار نفت با توجه شرایط موجود اظهار داشت: : تصمیمی که اوپک به همراه چند کشور غیر اوپک گرفت و حدود یک میلیون و هشتصد هزار بشکه از تولیدشان را کاهش دادند اقدام مناسبی بود که بازار هم عکس العمل مثبتی نسبت به آن نشان داده و بعد از مدت ها شاهد افزایش قیمت ها بودیم. وی خاطرنشان کرد: باید پذیرفت تصمیم درباره مدیریت عرضه، یک تصمیم لحظه ای نیست بلکه این تصمیم باید در طول زمان مدیریت شود یعنی اگر بخواهیم بازار را مدیریت کنیم مدیریت بازار یک مدیریت دینامیک و در حال حرکت است لذا ممکن است این تصمیم برای آن اوایل و چند ماه اول تصمیم خوبی بوده باشد اما با تغییر شرایط بازار، باید تصمیم جدیدی گرفته شود. خطیبی افزود: یعنی آن تصمیم اگر چه در آن مقطع خوب بود و چند ماهی هم جواب داد ولی در حال حاضر دیگر پاسخگو نیست و اگر می خواهیم قیمت ها، قیمت های بهتری شوند به تصمیم مکمل نیاز داریم به این معنی که باید کاهش های بیشتری اعمال شود تا تعادل بین عرضه و تقاضا حفظ شود. این کارشناس بازار نفت خاطرنشان کرد: البته این تقاضا تا حدودی در حال حفظ شدن بود که کشورهای غیر اوپک شروع به افزایش تولید کرده و تعادل بازار دوباره به نفع عرضه به هم خورده و عرضه بیشتر شد. لذا ما اگر بخواهیم کماکان تعادل عرضه را حفظ کنیم نمی توانیم بگوییم باید تصمیمات گرفته شده تمدید شود بلکه باید با توجه به شرایط جدید تصمیمات جدیدی اتخاذ کرد. در این صورت می توان امیدوار بود قیمت های بهتری را در بازار داشته باشیم.

تکرار نفت ۱۰۰ دلاری ممکن است

خطیبی در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است در آینده دوباره شاهد نفت ۱۰۰ دلاری باشیم به قدس آنلاین گفت: به شرطی که صادرکنندگان مهم نفت بتوانند در یک تصمیم قوی عرضه بازار را مدیریت کنند قطعا به قیمت ۱۰۰ دلار و حتی بالاتر هم می توان دست یافت اگر چنانچه عرضه مدیریت هوشمند شود یعنی تصمیمات اخذ شده مانیتور و هر ماهه بررسی شود و توازن بین عرضه و تقاضا به دقت حفظ شود به راحتی می توان در آینده چند ماهه به نفت ۶۰ دلاری در هر بشکه رسیده و در صورت ادامه این نوع مدیریت حتی می توانیم به قیمت های بهتری نیز برسیم.

نماینده سابق ایران در اوپک درباره عملکرد تیم وزارت نفت و شخص وزیر نفت در دولت یازدهم به قدس آنلاین گفت: آقایان در بحث تبلیغات و شعارها و پوشش دادن اقداماتشان خیلی متبحرانه عمل کرده و با توجه به سن و سال و تجاربی که داشتند توانستند فضای تبلیغاتی وسیعی را ایجاد کنند اما در عمل چیزی مشاهده نمی شود. وی ادامه داد: من و امثال بنده به عنوان کارشناس برای قضاوت و تحلیل مسائل به دنبال اعداد و شاخص ها هستیم در حالیکه تاکنون چیزی در این زمینه ندیده و عمدتا حرف و شعار شنیده ایم.

دولت افراد سیاسی را بر نفت حاکم نکند

خطیبی درباره انتخاب مجدد زنگنه به عنوان وزیر نفت اظهار داشت: بنده اطلاعی ندارم که آقای زنگنه مجددا انتخاب خواهند شد یا نه، اما اگر کابینه دوازدهم کابینه ای جناحی و سیاسی باشد طبیعتا افرادی مانند زنگنه نیز مجددا در این کابینه حضور خواهند داشت. وی درباره عملکرد وزارت نفت در طول چهار سال گذشته خاطرنشان کرد: متاسفانه بین شعارها و تبلیغات با واقعیت های صنعت نفت تفاوت فاحشی وجود دارد. یعنی آنچه در فضای تبلیغات دیده می شود با آنچه در واقعیت وجود دارد خیلی متفاوت است. این کارشناس بازار نفت در خاتمه با درخواست از دولت برای به کارگیری افراد غیر سیاسی و متخصص در صنعت نفت به قدس آنلاین گفت: متاسفانه می بینیم که گاها افراد سیاسی به صنعت نفت تحمیل می شوند و صنعت نفت هم چاره ای جز همکاری با این افراد ندارد. من از دولت محترم درخواست دارم لطف کنند و بیش از این افراد سیاسی را بر نفت حاکم نکنند چون افراد سیاسی آمده و از نفت به نفع این دسته و آن گروه بهره برداری های سیاسی می کنند و مشکلاتی را ایجاد می کنند و بعد هم برای پوشش ضعف های خودشان شروع به انجام کارهای تبلیغاتی و رسانه ای و یک کلاغ، چهل کلاغ کردن می کنند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۱۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کنگره حضرت رضا (ع) با شعار عدالت / دنیای امروز به درک عدل و ترسیم الگوی رضوی نیاز دارد

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با حضور سعیدرضا عاملی دبیر کنگره جهانی، عبدالحمید طالبی رییس سازمان علمی فرهنگی استان قدس و زهره خوارزمی مسئول بخش بین الملل کنگره ظهر امروز، هجدهم اردیبهشت ماه در کتابخانه و موزه ملی ملک برگزار شد.

در ابتدای نشست، طالبی با ارائه کلیاتی از برنامه‌های دهه کرامت و اشاره به فرمایشات رهبری در ابتدای سال گفت: بارزترین فعالیت درعرصه علمی کنگره جهانی حضرت رضا (ع) است، سپس حرکتی مردمی هفده ساله کاروان زیرسایه خورشید در ۳۱استان و ۶۳هیئت شهری و بخشی با پرچم مقدس حضرت امام رضا(ع) خادمان حرکت و زیارتی از دور برای عاشقان فراهم می‌کنند. این هیئت‌ها در ۱۲کشور هم اعزام می‌شوند.

کنگره‌ای با قدمت ۴۰ ساله و توقفی ۳۰ ساله

وی افزود: اختتامیه جشنواره گنجینه مهر هم توسط موسسه آفرینش‌ها برگزار می‌شود. رونمایی از تازه‌های نشر رضوی توسط آستان قدس و به نشر همزمان با نمایشگاه کتاب انجام می‌شود و همینطور اهدای بیست هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های سراسر کشور و خدمت‌های دیگر تبلیغی و … مثل تجهیز ۵۵۰چاهک آبرسانی در سیستان و بلوچستان خواهیم داشت.

در ادامه سعیدرضا عاملی عنوان کرد: این کنگره قدمت چهل ساله دارد، اما توقف سی ساله را برای اجرایش شاهد بودیم، خوشبختانه در این مدت یک سال و نیم موفق به برپایی چهل پیش نشست داخل و خارج ایران شدیم که سی کشور هم با ما آن را همراهی کردند.

وی با بیان اینکه عنوان کنگره پنجم و شش کنگره آینده دیدگاه‌ها و رویکرد تمدنی حضرت رضا (ع) به مسائل است، توضیح داد: اولین کنگره با موضوع «عدالت برای همه و ظلم به هیچکس» است که امروز اساسی‌ترین مسئله جهان معاصر است. امروز ما در غزه نزدیکترین جنایت و کشتار علیه انسانیت را می‌بینیم، دنیا نیاز به آموزش در زمینه کشتار جمعی دارد و این ظلم امتدادش دیده می‌شود که در اروپا و آمریکا دانشجویان به پا خواستند. این بیداری محصول بیداری است.

عاملی اظهار داشت: از دیدگاه امام رضا به این موضوع مهم پرداخته شده و از نظر ایشان عدل اساس همه چیز هست. مطالعات نشان داده از ۱۸۲۰تا ۲۰۲۰میزان نابرابری اجتماعی از بیست درصد به هشتاد درصد رسیده است؛ لذا این کنگره تلاش دارد موضوع را با رویکرد معرفتی، جامعه شناختی، علوم سیاسی و روابط بین الملل به مسئله عدالت و ظلم بپردازد.

نگاه کنگره امام رضا (ع) به چالش های جهانی

وی با اشاره به چند شاخص غذا، آب، مسکن، آموزش، گفت: کنگره حضرت رضا ناظر بر چالش‌های جهانی حرکت می‌کند و داعیه دارد تا از طریق سرمایه اجتماعی رضوی فضایی برای مبارزه با مظالم جهانی فراهم کند. کنار امام رضا که پرچم برافراشته همه مسلمانان جهان است، تلاش داریم کاری پیش ببریم.

وی افزود: ما در حاشیه یکی از پیش نشست‌ها در انگلیس دیدیم شیعیان معلم انگلیسی پیمایشی بین معلمان انجام دادند که مهمترین الگو برای تربیت کودکان چیست و ۷۶درصد عنوان کردند که با تعالیم امام رضا می‌توانند فرزند تربیت کنند.

خوارزمی نیز در صحبت‌هایی گفت: ۲۰۰مقاله در سطح ملی و بین المللی برای کنگره دریافت شده است. در سطح بین الملل تلاش کردیم گفتمان سازی رضوی در مسیر زیست و گفتگو کردن رخ دهد. مخاطبین ما عموما شیعه هم نیستند در ابتدا ۱۱۶جلد کتاب در اختیار محققان قرار گرفت و استفاده کننده از اساتید دانشگاه‌های بزرگ جهان بودند.

وی با اشاره به اینکه از همه قاره‌ها تا نژاد‌ها و ادیان شرکت کننده دارند، گفت: یونان، رم، واتیکان، برزیل، عراق، بغداد، کویت، روسیه، امریکا، مراکش، لبنان و …. محفل گفتگو داشتیم. امام رضا هم اهل احتجاج و گفتگو با غیر بودند.

خوارزمی با تاکید بر اهمیت امتداد اجتماعی در این کنگره گفت: الان کتاب‌هایی در برخی کشور‌ها درباره امام رضا منتشر و در برخی مدارس کشور‌ها هم اتفاقاتی افتاده و الان از چندین کشور درخواست ارتباط رسانه‌ای داشتند. امیدواریم زمینه خوب فرهنگی در این عرصه بین همه دنیا ایجاد

در ادامه عاملی گفت: کنگره بیست و چهارم و بیست و پنجم اردیبهشت با پیام رهبر معظم انقلاب و سخنرانی رییس جمهور و سه مرجع آیت الله جوادی و ایت الله مکارم و آیت الله سبحانی سخنران خواهند بود و در اختتامیه هم با سخنرانی برخی مسئولین و اندیشمندان با برپایی بیست نشست در این دو روز در مشهد مقدس خواهد بود.

۳ شاخصه مهم پنجمین کنگره جهانی امام رضا (ع)

وی افزود: شاخصه‌های مهم این کنگره بین المللی بودن و ارتباط ادیان و صحبت درباره عدالت است. صد مقاله کامل منتشر و خلاصه مقالات هم منتشر می‌شود کنگره بدون کاغذ برای صرفه جویی خواهد بود همه چیز الکترونیک است و افراد با گرفتن کد با موبایل متون را دریافت می‌کنند تمتم اطلاعات بدون کاغذ است.

عاملی افزود: محل کنگره آستان قدس خواهد بود، اما نشست‌ها در بنیاد علمی فرهنگی آستان قدس برپا می‌شود.

دانشگاه تهران، شریف، حوزه های علمیه و نهادهای فرهنگی با ما مشارکت داشتند .

عاملی در پاسخ به سوال خبرنگار انا درباره انتشار مقالات برگزیده گفت: تمام مقالات بطور کامل و خلاصه ها انتشار الکترونیک پیدا می کند.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار انا مبنی بر ادامه یافتن ارتباطات بین المللی گفت: این یک تدبیر مهم است که با همفکری تولیت آستان قدس قرار شده فرهنگستان علوم رضوی چنین کاری را انجام دهدو از دل کار دانشمندان برجسته بیرون بیایند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • توقیف ۳۴ دستگاه شوتی با ۷۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • تبلیغ وام‌های کم بهره و فوری، شیوه جدید کلاهبرداران
  • هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • انتقاد تند بادامچیان از وزرای اقتصاد و سمت /پشت درهای بسته برای اصناف تصمیم نگیرید /تصمیمات درباره صنف طلافروش اشتباه است
  • برپایی کنگره حضرت رضا (ع) با شعار عدالت / دنیای امروز به درک عدل و ترسیم الگوی رضوی نیاز دارد
  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور