Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از ستاد خبری نهمین دوره مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلوزیون های اسلامی، هفتمین بازار فیلم اسلامی و ششمین نمایشگاه تجهیزات و فناوری رسانه از ساعت ١٧:٣٠ امروز با حضور مدیران آنها در مشهد مقدس پایتخت فرهنگی جهان اسلام آغاز به کار کرد.

ایران، عراق، لبنان، افغانستان، هند، ترکیه، ایتالیا، یمن، بحرین، عربستان، فلسطین، انگلستان، سوریه، پاکستان، آذربایجان، نیجریه، بنگلادش، مصر، عمان و کویت در مجموع ۸۰۰ اثر تلویزیونی جدید خود را در این بازار عرضه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی الشلاه مدیرعامل شبکه الاعلام العراقیه، دکتر علی اکبر ولایتی رییس هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی و مشاور رهبر انقلاب اسلامی و عبدالله قصیر از جمله سخنرانان افتتاحیه امروز هستند.

***

مدیر نمایشگاه فنی بازار فیلم اسلامی مطرح کرد: استقبال از تولیدات رسانه‌ای در کشورهای اسلامی

مدیر نمایشگاه فنی بازار فیلم اسلامی گفت: ما از تولیدات رسانه‌ای در کشورهای اسلامی استقبال می‌کنیم.

امیر هاشمی در مراسم افتتاحیه هفتمین بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه فناوری‌های رسانه‌ای پیش از نهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلوزیون‌های اسلامی اظهار کرد: ما این شرایط را فراهم کرده‌ایم که حتی در لبنان از تولیدات رسانه‌ای استفاده کرده و به تقویت رسانه‌ها و رادیو تلوزیون‌های اسلامی کمک کنیم و آنها را ارتقاء دهیم.

مدیر نمایشگاه فنی بازار فیلم اسلامی تصریح کرد: همچنین در حاشیه این گردهمایی غرفه ۷۹ تشکیل شده تا رسانه‌ها بتوانند فضای مرتبط با همایش را به صورت زنده مورد استفاده و انتشار قرار دهند.

***

رییس بازار فیلم اسلامی: عرضه ۸۰۰ اثر تلویزیونی جدید در بازار فیلم اسلامی

رئیس بازار فیلم اسلامی با تاکید بر اینکه محصولات بازارهای اروپایی معمولا چندان جذابیتی برای شبکه های اسلامی ندارد، گفت: تولیدات فاخر و اسلامی در این بازار قطعا فروش و تبادل را با استقبال خوبی مواجه خواهد کرد.

محمد علی انوشه در مراسم افتتاحیه هفتمین بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه فناوری‌های رسانه ای که عصر امروز در سالن نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: بازار فیلم اسلامی هفت دوره است که همزمان با مجمع عمومی و جشنواره تولیدات اتحادیه رادیو تلویزیون های اسلامی برگزار می شود و به معرفی فیلمها و برنامه های تولید شده توسط اتحادیه می پردازد.

وی ادامه داد: دشمنان اسلام پس از نا امیدی در جنگ سخت، جنگ نرم را با بهره گیری از ظرفیت رسانه ها علیه کشورهای اسلامی آغاز کرده و با سرمایه گذاری فراوان سعی کردند چهره نادرستی از مسلمانان را به جهانیان نشان دهند.

رئیس بازار فیلم اسلامی با اشاره به اینکه بر ما لازم است که با استفاده از توانمندی های موجود و آموزه های اسلام ناب، شکوه مسلمانان را در جهان بازگردانیم، بیان کرد: این نشست ها می تواند این دستاوردها را برای کشورهای اسلامی به همراه داشته باشد.

انوشه با اشاره به نامگذاری مشهدالرضا در سال ۲۰۱۷ به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام و نیز حضور چشمگیر خارجی‌ها در این شهر، گفت: با عنایت به اثرات چشمگیر برنامه ها و تولیدات موسسه ها و شبکه های عضو اتحادیه بر تحولات منطقه سعی شده در این نمایشگاه به سه مولفه وحدت، مقاومت و اسلام ناب در تولیدات توجه ویژه شود.

وی با تاکید بر اینکه این بازار تفاوت های اساسی با دوره های قبل دارد، گفت: ساختار بررسی آثار در این دوره متحول شده و شرکت کنندگان نسبت به اولین بازار سه برابر شده و نسبت به دوره قبل ۵۵ درصد ارتقا داشته است و در ابعاد کیفی نیز در برنامه های نمایشی رشد قابل توجه بوده است.

رئیس بازار فیلم اسلامی با بیان اینکه فضایی که امسال برای بازار فیلم و فناوری رسانه تدارک دیده شده وسیع تر از دوره های قبل است، تصریح کرد: این گستردگی حاکی از گرمی و رونق ارائه و فروش تولیدات و فیلم های اسلامی و پاک در این دوره است.
انوشه ادامه داد: بعضی از شبکه ها برنامه های فاخری برای عرضه تدارک دیده اند که با توجه به تحولات منطقه پیش بینی می شود استقبال خوبی از آنان شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۴۵ فیلم و برنامه برای فروش در این بازار آماده شده است، افزود: در بازار فیلم امسال ۱۳۳ شبکه تلویزیونی و موسسه تولید فیلم و کمپانی تأمین برنامه از ۲۰ کشور حضور دارند.

رئیس بازار فیلم اسلامی با اشاره به کشورهای حاضر در هفتمین بازار فیلم اسلامی افزود: ایران، عراق، لبنان، افغانستان، هند، ترکیه، ایتالیا، یمن، بحرین، عربستان، فلسطین، انگلستان، سوریه، پاکستان، آذربایجان، نیجریه، بنگلادش، مصر، عمان و کویت در مجموع ۸۰۰ اثر تلویزیونی جدید خود را در این بازار عرضه می‌کنند.
انوشه با تاکید بر اینکه محصولات بازارهای اروپایی معمولا چندان جذابیتی برای شبکه‌های اسلامی ندارد، افزود: تولیدات فاخر و اسلامی در این بازار قطعا فروش و تبادل را با استقبال خوبی مواجه خواهد کرد.

***

جایگاه حیاتی رسانه‌های اسلامی در جنگ مجاهدین محور مقاومت در برابر جریان تفکیر

رئیس شورای عالی اتحادیه رادیو تلویزیون های اسلامی گفت: رسانه های جمعی جایگاهی حساس و حیاتی در جنگ بین مجاهدین محور مقاومت در مقابل گروه های تکفیری و توطئه های آمریکایی، صهیونیستی و سعودی دارند.

عبدالله قصیر در مراسم افتتاحیه هفتمین بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه فناوری‌های رسانه ای که عصر امروز در سالن نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، اظهار کرد: جنگ رسانه ای امروز که دشمنان علیه کشورهای اسلامی به راه انداخته اند کمتر از جنگ نظامی نیست و محور مقاومت باید در سراسر جهان در این جنگ نیز وارد شود.
وی ادامه داد: بازار اسلامی ایستگاهی بسیار مهم است که متولیان رسانه ای در کشورهای اسلامی می توانند بهترین تولیدات خودشان را در آن به مخاطبان عرضه کنند.
رئیس شورای عالی اتحادیه رادیو تلویزیون های اسلامی با تاکید بر اینکه رسانه های جمعی جایگاهی حساس و حیاتی در جنگ بین مجاهدین محور مقاومت در مقابل گروه های تکفیری و توطئه های آمریکایی، صهیونیستی و سعودی دارند، ابراز کرد: محور مقاومت در تحقق دستاوردها چه در عراق و آزادسازی موصل و چه در شکست محاصره آمریکایی در سوریه که همگام با ارتش و همپیمانان صورت گرفت پیشگام است.
قصیر با اشاره به دستاوردها و پیروزی های فرزندان مقاومت در یمن، لبنان و فلسطین، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در خط مقدم میدان های مقاومت قرار دارد و صدها توطئه دشمنان را خنثی کرده که آخرین آن دفع حمله تروریستی به حرم امام خمینی و مجلس و همچنین موشک باران مقرهای تکفیری ها در خاک سوریه بود که پیام روشنی را به حامیان تروریستها داشت.
وی با بیان اینکه پیروزی های محور مقاومت خشم آمریکا، اسرائیل و سعودی را برانگیخته است، گفت: امروز امام خامنه ای و سید حسن نصرالله در راس محور مقاومت قرار دارند و تمام مجاهدین آنان را باعث افتخار و عزت خود می دانند و همه با هم آینده پر افتخاری را برای امت اسلامی رقم خواهند زد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: تولیدکنندگان آثار فاخر خود را در بازار فیلم اسلامی ارائه دهند تا به وسیله تولیدات خوب بتوانیم در مقابله با جنگ نرم دشمنان نیز به خوبی مقاومت کنیم.

***


ولایتی: ترامپ آمریکا را منزوی می‌کند

مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: اینکه سنی و شیعه در تبلیغ اسلام در جمعی رسانه‌ای با ابزار مختلف رادیو و تلوزیون با هم مشارکت می‌کنند اثر مثبتی دارد که مسلمانان اعم از شیعه و سنی را به سمت وحدت بیشتر سوق می‌دهد.

علی‌اکبر ولایتی در مراسم افتتاحیه هفتمین بازار فیلم اسلامی و نمایشگاه فناوری‌های رسانه ای پیش از نهمین اجلاس مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلوزیون‌های اسلامی که عصر امروز در سالن نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، با اشاره به شعری از عبدالرحمن جامی در خصوص امام رضا(ع) اظهار کرد: در این شعر از ترکیبی از ابیات عربی و فارسی استفاده شده و این در ادبیات فارسی بحثی مرسوم است.

وی خاطرنشان کرد: برخلاف برخی از انسان‌های بی‌توجه و سطحی که ریشه تشیع را در ایران به همین قرون اخیر نسبت می‌دهند اما ریشه تشیع در ایران به قدمت تاریخ اسلام است؛ یکی از برکات سفر حضرت امام رضا(ع) به ایران این بود که محبت اهل‌بیت(ع) را ساماندهی فرمود و انواع تشیع‌های نیمه کاره و انحرافی را به خط شیعه اثنی عشری آوردند.

مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با بیان اینکه در خراسان و مازندران و دیگر مناطق ایران انواع مختلف تشیع در بین مردم رواج داشت گفت: امام رضا(ع) و سفری که از مدینه تا مرو شکل گرفت، موجب شد با حضور بیش از ۲ هزار نفر از علویان در ایران، شیعه اثنی عشری در ایران گسترده شود و این تشیع امروز بیش از هزار و ۲۰۰ سال در ایران قدمت دارد.

رییس هیات امنا و هیات موسس دانشگاه ازاد اسلامی با اشاره به شکل‌گیری مجمع عمومی اتحادیه رادیو تلوزیون‌های اسلامی با حضور بزرگان رسانه‌ای کشورهای اسلامی از جمله عمارحکیم و سیدحسن نصرالله گفت: این اقدام یک پدیده مبارک و شجره طیبه شده که هر سال بر تعداد این مجموعه‌های صوتی و تصویری افزوده می‌شود و هم اکنون به بیش از ۲۰۰ مورد رسیده است.

ولایتی با تاکید بر اینکه مسلمانان انگیزه بیشتری برای تبلیغ اسلام دارند گفت: تشیعی که از غدیر آغاز می‌شود به غدیر ختم نمی‌شود و تبلیغ روح حاکم بر اسلام، مبنای کار ما است؛ در مقابل هالیوود و کسانی که از صهیونیسم پول می‌گیرند دست ما پرتر است چراکه خبرنگار و فرد رسانه‌ای در جامعه ما با اعتقاد خود کار می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه امام علی(ع) خود تبلور تبلیغ هستند، گفت: خوشبختانه با پیشرفت امکانات رسانه‌ای کار تبلیغ آسان‌تر شده و به مردم بیشتر و دقیق‌تر اطلاعات ارسال می‌شود.

مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به ارسال مولتی‌مدیای اقلام رسانه‌ای به مردم بیان کرد: با توجه به اینکه این کار به وسیله تشیع و اهل تسنن صورت می‌گیرد وسیله‌ای برای وحدت بین تشیع و اهل تسنن است.

وی با اشاره به سبقه ارتباط شیعیان و اهل تسنن تصریح کرد: اینکه سنی و شیعه در تبلیغ اسلام با هم مشارکت می‌کنند وجه دیگر و فایده دیگر این جمع رسانه‌ای است؛ امروز هم از این فرصت استفاده کنیم تا وضعیت کنونی منطقه تشریح شود، امروز به حمدالله پیروزی مسلمین در منطقه ما از مسلمات تاریخ معاصر است و این پیروزی را که آزادی شرق موصول از دست عوامل تروریست داعش است، به برادران عراقی تبریک می‌گوییم.

ولایتی با تاکید بر اینکه داعش جمع شده تا انتقام ساقط شدن صدام حسین بعثی را از مسلمانان بگیرند گفت: اتصال بین سوری‌ها و عراقی‌ها توطتئه آمریکایی‌ها را خنثی کرد.

وی با بیان اینکه امروز بزرگراه مقاومت از تهران آغاز شده و به موصل، دمشق و مدیترانه می‌رسد گفت: دشمنان با تمام تلاشی که داشتند موفق نشدند این بزرگراه و زنجیره را قطع کنند.

مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامی تصریح کرد: آمریکایی‌ها سر و صدا زیاد دارند و تبلیغ زیاد می‌کنند؛ ترامپ یک هوچی‌گر و تبلیغات‌چی است و در طول دوران زندگی خود از راه نامشروع به ثروت رسیده و فکر می‌کند از این طریق نیز می‌تواند با دنیا تعامل داشته باشد.

وی اذعان کرد: ترامپ بداند که مردم حقیقی این منطقه چه سنی و چه شیعه زیر بار حکومت تضعیف شده آمریکا نخواهند رفت؛ امروز حضور ترامپ در آمریکا موجب انزوای سیاست آمریکایی شده و به تدریج انزوای سیاست‌های آمریکا چه در اروپا چه در شورای امنیت و جهان اسلام بیشتر خواهد شد.
ولایتی با تاکید بر اینکه مسلمانان از تهدیدهای بدون پشتوانه آمریکایی‌ها هراس ندارند، بیان کرد: همان‌طور که آمریکایی‌ها در عراق شکست خوردند در سوریه هم شکست خواهند خورد و هرچه فشار بیشتر شود مسلمانان بیشتر متحد می‌شوند و آینده از آن جهان اسلام در سایه وحدت امت و پرهیز از تفرقه است.

وی با بیان اینکه مسلمانان هم استعداد ذاتی دارند و هم منابع و موقعیت لازم را دارند که با هم علیه آمریکا متحد باشند گفت: امروز زنجیره مقاومت که از تهران آغاز شده و به بغداد، موصل، دیرالزور، دمشق و قلمرو مدیترانه می‌رسد روز به روز قوی‌تر شده و همه این‌ زنجیره پشتیبان فلسطین خواهد بود و قطعا فلسطین پیروز خواهد شد و امیدواریم در روز پیروزی به امامت رهبری نماز وحدت بخوانیم.

500

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۴۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی نیکبخت، وزیر جهاد کشاورزی در نخستین گردهمایی آمار و فناوری در دولت سیزدهم، ضمن تاکید بر اهمیت محاسبه آمار و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی گفت: پیش‌بینی پذیر شدن بازار عرضه و تقاضا، ارتباط مستقیم با آمار و داده‌های هر محصول در زمان و مکان معین دارد.

وی تفاوت موجود در آمارهای ارائه شده از سوی مراکز متولی را محصول محاسبه داده‌های متفاوت در یک مورد واحد دانست و گفت: البته برای رسیدن به یک چشم‌انداز واقعی و مدیریت واحد، نیازمند به‌کارگیری روش واحد با ضریب خطای کم هستیم؛ این‌گونه خواهیم توانست در میدان عمل از ابزار مطمئن برای مدیریت شرایط موجود بهره گیریم.

وزیر جهاد کشاورزی، آمار غلط را موجب سوگیری نادرست مدیریتی دانست و افزود: اطلاعات و آمار درست در حوزه کشاورزی، کنترل بازار تقاضای داخل و برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای صادراتی را به دنبال خواهد داشت.

نیکبخت با تاکید بر لزوم بازنگری اساسی در خصوص داده‌ها و اطلاعات آماری در وزارت جهاد کشاورزی، تصریح کرد: باید به سمتی حرکت کنیم تا مرکز آمار وزارت جهاد کشاورزی مسؤول اصلی جمع‌آوری اطلاعات و تحلیل داده‌ها در حوزه کشاورزی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر، وزیر پیشین وزارت جهاد کشاورزی در نخستین کنگره ملی مراکز جهاد کشاورزی که در محل سالن سران اجلاس برگزار شد، عنوان کرده بود، وزارت جهاد کشاورزی نابیناست زیرا آمار دقیقی از فعالیت‌های کشاورزی به ویژه در تولید و زمین‌های زیر کشت ندارد در نتیجه نمی‌توان برنامه‌ریزی درست و دقیق داشت.

کد خبر 6099304

دیگر خبرها

  • بیش از هزار واژه پرکاربرد زبان بلغاری ریشه و اصالت فارسی دارند
  • تلاش برای تحقق وحدت و تقریب جزء اولویت های ماست
  • بهرامی: سرلک کشتی‌گیری تمام عیار و بلوطِ ریشه‌دار ماست
  • لشکرگاه افراسیاب در کدام نقطه تهران بود؟
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • دلیل معنادار برای تغییر محل دیدار رهبری با رئیس اقلیم کردستان؟ +تصویر
  • آمار واقعی مبنای مدیریت هوشمند بازار محصولات کشاورزی است
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست