Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-08@16:50:33 GMT

آشفته بازار تبلیغات کاندیداهای شوراهای شهر خوزستان

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۳۲۰۲۳۴

آشفته بازار تبلیغات کاندیداهای شوراهای شهر خوزستان

به گزارش ایرنا بر اساس قوانین تبلیغات انتخابات پنجمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا (ماده 90 قانون انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا) الصاق هرگونه آثار تبلیغاتی نامزدها بر روی علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوی بیمارستان ها، تابلوی مدارس و سایر موسسات آموزشی و تابلوهای منصوبه در معابر عمومی از سوی بخش دولتی و وابسته به دولت و همچنین تاسیسات عمومی و دولتی و صندوق های پست، باجه های تلفن، پست های برق و تلفن، تابلوها و املاک بخش خصوصی (مگر با رضایت مالکان یا متصرفان) و هر گونه تابلوی راهنما ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس، ماموران انتظامی در صورت مشاهده چنین مواردی باید متخلفان را جلب و به منظور تعقیب قانونی به مقامات قضایی تحویل دهند.
با وجود صراحت قانون در این موارد، هیچ دستگاهی از تخلف تبلیغاتی نامزدهای انتخابات جلوگیری نکرده است و به ناچار شهروندان و مطالبه گران شهری خود به این مساله ورود کرده اند.
تن لرزان دیوارهای شهر با پوسترهای کاندیدا که برای آبادی می آیند، می لرزد، چرا که شهروندان کار صادقانه می خواهند تا گرمی بخش دلهایشان شود نه تن پوشی از تظاهر بر روی دیوارهای خسته از بی ملامتی.
با نگاهی گذرا به روند تبلیغ داوطلبان در سطح شهر و آلودگی های ناشی از آن براحتی می توان علت گلایه و نارضایتی شهروندان را درک کرد.
هر صبح با طلوع خورشید جلوه جدیدی از شهر نمایان می شود و مردم شاهد عکس داوطلبان با فیگورها و ژست های مختلف بر روی در و دیوارهای شهر هستند.
البته به جز در و دیوارهای شهر، کیوسک های مخابرات، ترانس های برق، تابلوها و صندوق های کمیته امداد نیز محلی برای تبلیغ داوطلبان شده اند.
برخی از شهروندان برای جلوگیری از نصب عکس داوطلبان بر روی در و دیوار خانه خود مجبورند تا پاسی از شب به نگهبانی در برابر منزلشان بپردازند تا از این اقدام ناشایست حامیان داوطلبان جلوگیری کنند.
نصب پوستر رنگارنگ داوطلبان بر چهره شهر در حالی صورت می گیرد که شهرداری مکان هایی را برای نصب پوستر تبلیغی پیش بینی کرده است.
حال این سوال مطرح است که داوطلبانی که به بهانه کمک به توسعه و زیبا سازی منظر شهری خود را برای حضور در شورا مهیا کرده اند چگونه نتوانسته اند هواداران خود را برای پرهیز از مخدوش کردن چهره شهر توجیه کنند؟
به طور حتم این اقدام نادرست برخی داوطلبان شورای شهر روگردانی مردم از آنها را به همراه خواهد داشت چون مردم معتقدند وقتی داوطلبی برای حفظ سیمای شهری تلاشی نمی کند به طور حتم نماینده خوبی برای حفظ حقوق آنها نخواهد بود.
از سطل زباله گرفته تا در و دیوار خانه ها پوسترها به چشم می خورد و جالب تر اینکه روی تابلوهای اعلانات هر خیابان پوستری از کاندیدا دیده می شود.
مورد جالب دیگر نیز اینکه در مکان هایی که شهرداری برای الصاق پوستر تعیین کرده است انبوهی از پوستر ها دیده می شود برخی کاندیدا ها نیز پوسترهای خود را روی پوستر اشخاص دیگر زده اند و گویا با این روش می توانند سبقت بگیرند.
به ‌رغم اینکه شهرداری فضاهایی را برای تبلیغات در سطح شهر مشخص کرده است، اما برخی نامزدها با هجوم به زیبایی ‌های شهری چهره نامناسبی را برای منظر شهری فراهم کرده ‌اند، به واقع نظم و انضباط شهری، اصل نخست برای زندگی شهرنشینی است حالا این نامزدهای شورا هستند که باید پیش از دیگران این موارد را رعایت کنند.
به هر صورت طرفداران نامزدها و کاندیداها با عبور از مرز قانونی تبلیغات، حتی به صندوق‌ پست‌ ها، در و دیوار منازل شهروندان هم رحم نکرده‌ ‌اند و پوستر و بروشور خود را هر جایی می ‌چسبانند.
حفظ بیت ‌المال و درست هزینه کردن، ‌بهترین مشوق برای جمع ‌‌آوری آرا است نه اینکه شهر را با پوستر و بروشور کفپوش یا کاغذ دیواری پر کنند!
*** تبلیغ اینترنتی راهکاری موفق برای تبلیغات
تبلیغات انتخاباتی نامزدهای شورای اسلامی و شهر و روستاهای آبادان و ریاست جمهوری، فضای مجازی کشور و استان خوزستان را دگرگون کرده و شور و هیجان خاص انتخاباتی را در بین شهروندان در فضای مجازی به وجود آورده است.
شبکه‌های اجتماعی نظیر توئیتر با وجود فیلتر طی 10 سال گذشته رشد بی‌سابقه داشته و بر اساس آمار شورای عالی فضای مجازی، رسانه اجتماعی واتساپ 14 میلیون، اینستاگرام 12 تا 14 میلیون و تلگرام 24 میلیون کاربر در ایران دارد که به محلی برای خواندن خبر و ابزاری برای تبلیغ‌ تبدیل شده است.
در دولت یازدهم عضویت رئیس جمهوری و برخی اعضای کابینه در توئیتر و فیسبوک باعث تغییر نگاه‌ها به شبکه‌های اجتماعی در کشور شده و برخلاف دولت‌های نهم و دهم، دولت مستقر کمتر نگاهی امنیتی به شبکه‌های اجتماعی داشت و با بهبود اینترنت نقش بالایی در آمار استفاده از شبکه‌های اجتماعی داشته است.
بر اساس آمار مرکز فضای مجازی بیش از 40 میلیون شهروند از تلفن همراه هوشمند استفاده می‌کنند که دسترسی به سرویس اینترنتی G3 و G4 باعث شده تا دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و پنجمین دوره انتخابات شهر و روستا تبدیل به یکی از مجازی‌ترین انتخابات شود.
هر چه به زمان انتخابات نزدیک می شویم، تب تبلیغات انتخابات در گروه های تلگرامی و فضای مجازی بیشتر شده و بسیاری از داوطلبان شوراهای شهر و روستا و اعضای ستادهای ریاست جمهوری در منطقه با تشکیل گروه های خبری و تلگرامی می کوشند تا از این فرصت استفاده کرده و برنامه های خود را بیشتر معرفی کنند.
با توجه به آغاز زمان برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا و ریاست جمهوری، بازار معرفی کاندیداها داغ شده و بسیاری از این افراد با بهره ‌گیری از تکنولوژی فضای مجازی نظیر واتساپ و تلگرام به شیوه مستقیم و غیرمستقیم حضور خود را در عرصه انتخابات اعلام کرده و خود را به کاربران این فضاها معرفی می‌ کنند.
7104/6125**خبرنگار:مسعود گادار**انتشار دهنده:سید بهادر حسینی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۲۰۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبح فردا، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، متن اطلاعیه به شرح زیر است:   «به آگاهی ملت شریف ایران اسلامی می‌رساند، با عنایت به ماده (۷۰) قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه مورخ ۱۴۰۳/۲/۲۰ به پایان می‌رسد و هرگونه فعالیت تبلیغاتی پس از آن ممنوع است؛ لذا از کلیه نامزدها، احزاب، گروه‌های سیاسی، هواداران و عموم مردم عزیز تقاضا می‌شود پس از پایان مهلت زمان تبلیغات، از انجام هرگونه فعالیت تبلیغی له یا علیه نامزد‌ها پرهیز کنند و در روز اخذ رای نیز از به همراه داشتن هرگونه اقلام یا نماد تبلیغاتی (نظیر: عکس و...) خودداری ورزند.»   ستاد انتخابات کشور

دیگر خبرها

  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • فردا، پایان تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • صبح فردا، پایان زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات مجلس
  • خبر مهم شورای نگهبان برای کاندیداهای دور دوم انتخابات
  • بازار ۵۰ میلیاردی تبلیغات در شیپور
  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • درگیری در حزب حسین الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند
  • درگیری در حزب الله کرم چند روز مانده به انتخابات مرحله دوم /لیست جدید منتشر شد /برخی کاندیداهای حاضر در لیست مشترک با امنا شائبه تخلف مالی دارند